Kerst

December, en met name de dagen rond kerst is dé tijd van het jaar voor kaarsen. Eigenlijk al zodra de dagen korter worden zullen de kaarsen al aangestoken worden, Maar in vrijwel ieder huis is er rond de feestdagen wel een brandende kaars te vinden. Het geeft de sfeer van samenhorigheid, gezelligheid en warmte weer. En dat enkel door een kaars. Hoe mooi is dat. 

Ook in deze dagen is het in vele landen gebruikelijk om elkaar een kerstcadeau te geven. En die kunnen dan bestaan uit allerlei verschillende categorieën.
Ook een een kaars cadeau geven rond deze dagen is een mooi gebaar van het geven van warmte en sfeer. Wij verzorgen graag jouw cadeau tijdens deze dagen. 

Ook voor bedrijven verzorgen wij het samenstellen van kerstpakketten. En omdat iedereen wel kaarsen gebruikt is het geven van een koolzaadkaars of bijenwaskaars een passend cadeau voor je werknemers. En omdat onze kaarsen biologisch zijn, is het voor iedereen geschikt. Onze kaarsen kunnen samen met onze andere producten gecombineerd worden om ze een mooi pakket te vormen.