Kaarsen vs verwarming

Gepubliceerd op 11 maart 2022 om 14:39

Kaarsen vs verwarming

We leven nu in een periode waarin alles duurder is geworden en de grenzen zijn daarin nog niet bereikt. De energieprijzen zijn enorm! Zo erg zelfs dat vele mensen hierdoor wellicht financieel in de problemen kunnen komen. Want het is niet meer betaalbaar.

Alleen is het nu in de avonden nog behoorlijk fris en vriest het zelfs soms nog. Dus om de verwarming niet aan te doen.. in die periode zitten we nog niet. Want zonder verwarming wordt het veel te koud in huis. Een deken of een extra warme trui kan helpen maar niet helemaal.

Wist je dat het aansteken van kaarsen goede verwarming geeft? Binnen no time is je huiskamer een stuk warmer waardoor je je verwarming niet hoeft in te zetten. Tenminste.. als je kamer niet al te groot is, en natuurlijk de basis elementen zoals tocht ect niet veel aanwezig zijn. 

Maar.. meerdere kaarsen aansteken kan dan wel schelen. En omdat er kaarsen zijn die lang branden kun je daarmee heel wat verwarmen. Onze koolzaad- en bijenwas kaarsen branden lang  en  schoon - geven geen onzuivere lucht. Hierdoor heb je een win- win situatie gecreëerd: en minder kou in huis ( plus het is gezellig) en geen vieze lucht.

Zo kun je het wel warm hebben totdat de avonden ook weer comfortable zijn en de verwarming niet meer nodig is. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.