Het oog wilt ook wat

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 14:51

Het oog wilt ook wat

Tegenwoordig zijn er voor veel verschillende soorten kaarsen. Er lijkt wel een oneindig aan mogelijkheden aan vormen te zijn. En dan ook nog de verschillende geuren..

Vaak zie ik hele mooie kaarsen met allerlei leuke, fleurige versieringen bovenop de kaars. Ik vind die persoonlijk het mooist.
Nu zou je misschien denken; waarom maak je die zelf dan niet? De reden waarom ik dit niet doe is dat dit erg gevaarlijk is. De spullen die bovenop de kaars liggen kunnen vlam vatten met alle erge gevolgen van dien. En dat wil ik niet op mijn geweten hebben.
Ik wil graag dat mensen mijn kaarsen kopen en daar van genieten. Natuurlijk kan het altijd fout gaan, maar dan is het door het gebruik zelf. En daar heb ik geen invloed op, behalve dan de waarschuwing adviezen geven.
Wil je toch een mooi uitziende kaars? Kies dan voor een kaars met steentjes- kristallen of versieringen aan de buitenkant. Of, nog beter, een mooi potje.

Uit eindelijk is het zo dat al die versieringen niet meer te zien zijn zodra de kaars aangestoken wordt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.